Незаборавни занимливости

Потрага по реалноста

Инспирацијата за оваа серија фотографии на фотографот Bojan Dzodan му дошла од фасцинацијата со светлината и фрустрацијата со неспособноста да се сними магичната атмосфера која сонцето ни ја покажува. Неговите фотографии се вистинско бегство од реалноста, па токму затоа ве оставам да уживате во нив!

_______________________________________________________________________________

Автор: Моника

Дипломиран психолог. Во слободно време обожавам да пишувам. Отсекогаш ме интересирала астрoфизиката, а животно мото ми е дека не смеам да поминам ниту еден ден без танцување. Почнав да пишувам книга, научна фантастика, со надеж дека конечно ќе завршам нешто во мојот живот. Твитер ми помага да размислувам, особено во #ТретаСмена. Обожавам вино, црвено. Живеам за да пијам кафе.

_______________________________________________________________________________

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s