Во светот на филмовите и сериите

ТВ серии кои нема да се вратат со нова сезона од септември

Во последно време ми се чини како секојдневно да излегува нова серија и секојдневно истата да се прекинува. И секако, колку е подобра серијата, толку помалку Американци ја гледаат, па токму затоа бомбардирани сме со глупости, како на пример, нели, животот на семејството Кардашијан. Но, целта на постов не ми е да мрчам за лошите серии, туку само да ве известам кои серии оваа година нема да бидат обновени. Покрај сериите кои навистина требаше да бидат прекинати, за жал, на листава се наоѓаат и некои навистина добри приказни, како на пример,, „Forever“… Но, тоа е. Нема што да се направи. Се надевам дека вашата омилена ТВ серија не е дел од оваа галерија:

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s