Музика

Загревање за концертот на One Republic

Доколку и вие сте исто толку возбудени како и мене за вечерва, тогаш оваа плејлиста (меѓу другите од овој бенд) без сомнение ќе ви биде на рипит денес. Па, ајде пуштајте плеј и загрејте се за концертот. Се гледаме вечер!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s