Истражување на вселената, Мали мистерии

Каде се сите вонземјани?

Каде се сите вонземјани? Знаеме дека Универзумот е премногу голем и премногу стар, но она што ни е голема мистерија е зошто сè уште не сме се сретнале со вонземјани. Дали тие живеат во компјутери? Дали биле избришани од постоење од страна на некоја античка супер интелигенција? Или пак, можеби едноставно сме премногу мали и незабележливи…

Каде се сите вонземјани?

Ако ме прашувaте мене, јас мислам дека едноставно не сме им доволно интересни за да ни кажат „здраво“. И со оглед на тоа како се однесуваме, можеби дури и нè мразат… Но, тоа е само мое размислување. Доколку сакате подобар одговор, погледнете го ова интересно видео…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s