Незаборавни занимливости

Верувале или не, досега погрешно сте ги изговарале имињата на вината

Како голем фан на вино, мислев дека барем во оваа област сум доволно информирана. Но, изгледа дека точното изговарање на различните видови вина некако ми се провлекло низ прсти. Па, ако ве интересира како правилно се изговараат нивните имиња, ѕирнете ја следнава галерија…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s