Занимливости

Драматични портрети од прекрасни девојки на природна светлина

Пред очите на набљудувачите, секоја од овие фотографии заживува и станува неверојатно парче визуелна сложувалка...

Фотографот Alessio Albi продолжил да прави неверојатни фотографии од жени кои се споени со природата околу нив. Наместо да прави обични портрети, овој фотограф внесува уникатна карактеристика во секоја нова фотографија, правејќи ја незаборавна. Пред очите на набљудувачите, секоја од овие фотографии заживува и станува неверојатно парче визуелна сложувалка…

(0) Драматични портрети од прекрасни девојки на природна светлина

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s