Патувања

Прошетка низ Македонија: Орешенски водопади

Овие прекрасни водопади се наоѓаат во реонот Азот, највисоко под Солунска Глава во густа букова шума.

Овие прекрасни водопади се наоѓаат во реонот Азот, највисоко под Солунска Глава, во густа букова шума. Благодарение на одличните фотографии направени од страна на @JumpToFunk, сега и ние имаме можност да направиме една одлична виртуелна прошетка која барем малку ментално ќе нè размрда. Уживајте…

(1) Прошетка низ Македонија: Орешенски водопади

И да не заборавам, ако и вие имате убави фотографии од било кој дел од Македонија, слободно пишете ми и ќе ги објавиме и нив. Време е да покажеме во колку прекрасно место живееме… 🙂

*Не е дозволено преземање на фотографиите без дозвола од фотографот

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s