Истражување на вселената

Планетата Земја, претставена преку магично тајмлапс видео од Меѓународната вселенска станица

Го гледам ова видео и цело време си мислам „Ех, да сум сега таму!“ Токму затоа и решив да го споделам со вас… За најдобро искуство, ви препорачувам да наместите на 4к квалитет, да се затворите во темен простор и да ги пуштите звучниците до крај. Уживајте!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s