Мали мистерии

Дали мора да старееме и умреме?

Изгледа не сите суштества на планетата Земја поминуваат низ процесот на стареење… И ако тоа е вистина, тогаш зошто и ние луѓето мора да старееме, па со тек на време и да починеме од старост? Ова видео за помалку од 3 минути ни дава детален и описен одговор на ова сериозно прашање…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s