Во светот на филмовите и сериите

7 одлични нови ТВ серии кои започнаа во јуни

7 одлични нови ТВ серии кои започнаа во јуни

Мислам дека не мора да повторам колку многу серии гледам. Всушност, сигурна сум дека во последниве 2, 3 години ниту една ми нема избегано од раце. Што се однесува до постарите, сè уште истражувам, но ако не се лажам околу 90% од сите, барем по една епизода имам изгледано. Ни самата не знам од каде наоѓам олку време. Да не должам, овој месец излегоа неколку навистина одлични приказни, па ако сте расположени за летна ТВ серија, тогаш ѕирнете ги следниве 7 трејлери…

1. Dark Matter

2. Humans

3. The Whispers

4. Stitchers

5. Between

6. Mr. Robot

7. Sense 8

Ги гледав и следниве две ТВ серии, но сè уште не можам да одлучам дали ми се допаѓаат или не, па затоа само ќе ги спомнам, без особено голема препорака за гледање…

8. Proof

9. Aquarius

Гледавте вие некоја добра серија која започнала во јуни? Пишете ми подолу…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s