Незаборавни занимливости

Windows Македонија: Збирно место за сите љубители на Microsoft

Windows Македонија: Збирно место за сите љубители на Microsoft

Ако сте фанови на Мајкрософт и сакате редовно да ја следите нивната работа, тогаш дефинитивно треба да станете дел од групата Windows Македонија. Станува збор за релативно нова заедница, која постои само неколку месеци, но во која има секојдневна активност. Без разлика на темата, доколку е некако поврзана со Мајкрософт, вие ќе бидете времено информирани за сите новости, занимливости и различни видови трикови. Од друга страна пак, доколку нешто ве интересира, можете слободно да отворите нова дискусија каде што во кое било време ќе добиете одговор од активните членови. Ако ви се допаѓа идејата, не заборавајте да ја ѕирнете и нашата фан страница на Фејсбук. Ве чекаме! 🙂

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s