Во светот на филмовите и сериите

Официјални трејлери за #TheWalkingDead и #FearTheWalkingDead

Официјални трејлери за #TheWalkingDead и #FearTheWalkingDead

Ако сте љубители на мртвите што одат, тогаш сигурна сум дека исто како и мене, не можете да дочекате да дојде првата епизода од Fear The Walking Dead и новата епизода од The Walking Dead. За среќа, новите трејлери ни дадоа мал увид во она што нè очекува, зголемувајќи ја нашата возбуда уште повеќе. Мора да признаам дека тие не откриваат многу, баш напротив, ни поттикнуваат повеќе прашања отколку одговори, но тоа не ги прави помалку легендарни. Па, ајде… Подготвени се? Ѕирнете ги овие неколку минутни видеа и почнете психички да се подготвувате за апокалипсата… Знаете што сакам да кажам! ^_^

1. Fear The Walking Dead (сезона 1)

2. The Walking Dead (сезона 6)

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s