Истражување на вселената

Интернет сцената му посака добредојде на Плутон со неколку ремек-дела во Фотошоп

Освен ако не сте живееле под камен периодов или не сте имале буквално никаков пристап до интернетот, тогаш сигурно знаете дека New Horizons прелета покрај Плутон, правејќи ги најдобрите фотографии досега од оваа џуџеста планета. И воопшто не изненадува фактот што сите полудеа кога открија дека слаткиот Плутон има мало срце исцртано на себе.

(1) Интернет сцената му посака добредојде на Плутон со неколку Фотошоп ремек-дела

Токму затоа и артистите ги засукаа своите ракави и почнаа да му посакуваат креативно добредојде на Плутон.

(2) Интернет сцената му посака добредојде на Плутон со неколку Фотошоп ремек-дела

Тие си поиграа со неговото срценце, правејќи ги овие неодоливи фотографии…

(3) Интернет сцената му посака добредојде на Плутон со неколку Фотошоп ремек-дела

Но, можеби тоа што го гледаме воопшто не е срце, туку е нешто сосема друго…

(4) Интернет сцената му посака добредојде на Плутон со неколку Фотошоп ремек-дела

Или навистина е Плутон!

(5) Интернет сцената му посака добредојде на Плутон со неколку Фотошоп ремек-дела

Ова дефинитивно не е месечина!

(7) Интернет сцената му посака добредојде на Плутон со неколку Фотошоп ремек-дела

Можеби станува збор за нешто многу злобно…

(6) Интернет сцената му посака добредојде на Плутон со неколку Фотошоп ремек-дела

Или едноставно сите спиеме и сонуваме…

(8) Интернет сцената му посака добредојде на Плутон со неколку Фотошоп ремек-дела

Едно нешто е сигурно, без разлика на човековите постигнувања, креативноста на интернетот никогаш нема да може да биде надмината. Добро завршена работа човештво!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s