Музика

Дали е ова песната која ќе го одбележи летово?

Постојат многу песни по кои го памтиме секое лето, но оваа година, ако ме прашувате мене, само една песна се издвојува од сите останати. Станува збор за „Girl of my Dreams“ од Jay Alvarrez. Таа не само што има прекрасен ритам и одличен текст, туку истовремено освојува и со неверојатниот спот. Погледнете ја и веднаш ќе сфатите за што станува збор…

Која е вашата песна по која ќе го паметите ова лето?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s