Незаборавни занимливости

Надреални пејсажи кои ќе ве одведат во алтернативна реалност

(1) Надреални пејсажи кои ќе ве одведат во алтернативна реалност

Графичкиот дизајнер Victoria Siemer, позната и како Witchtoria, создава неверојатни и морничави алтернативни реалности така што ја менува секојдневната перцепција на просторот со геометриски фигури. Оваа прекрасна серија фотографии се состои од надреални пејсажи кои оставаат без здив. Погледнете…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s