Незаборавни занимливости

3-минутно видео кое ќе ве катапултира во детството!

Ова е едно од оние видеа кои ќе измамат насмевка на вашето лице, дури и без да бидете свесни за неа. Станува збор за нашите омилени цртани филмови од детството (читај: ако сте растеле во 90-тите!), споени во едно кратко видео кое инстантно ќе ве врати во безгрижното минато…

Расположени сте за еден цртан филмски маратон?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s