Музика

Летни музички плејлисти кои ќе ви ја разиграат душата

Летни музички плејлисти кои ќе ви ја разиграат душата

Во последно време сè што правам, правам покрај музика. Токму затоа и сум во константна потрага по нови музички плејлисти на YouTube. Па, ако имате некоја добра плејлиста, слободно пишете ми. Не пребирам жанрови (читај: слушам сè освен турбо фолк и слични глупости!). Тоа е и една од причините зошто неодамна налетав на каналот Sensual Musique каде што ги пронајдов следниве 6 одлични музички плејлисти. Па, ако сте нервозни или под каков било стрес, пуштете плеј на едно од овие видеа и за само неколку минути целосно ќе се опуштите и ќе се потсетите дека вашиот живот е убав!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s