Незаборавни занимливости

Добрата страна на лошите соништа

Доколку ве измачуваат кошмари, не грижете се – научниците се прилично сигурни дека тие се клучот за менталното здравје. Пуштете плеј и откријте точно за што станува збор.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s