Незаборавни занимливости

Морски голичи кои ни покажуваат дека на нашата планета веќе живеат вонземјани

Costasiella Kuroshimae
Costasiella Kuroshimae

Доколку се нурнете во најдлабоките делови од океаните, со сигурност ќе откриете многу слатки голичи. Повеќето од нив се всушност полжави кои ги изгубиле своите куќички под влијание на еволуцијата, но тоа не ги прави помалку фасцинантни за набљудување. Тие изгледаат неверојатно, како нешто што не е од оваа планета. Кој ви е омилениот?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s