Твитер

Твитер портфолио: Julián Carax ‏@Julian666Carax

Уствари се се сведува на тоа да најдеш некој кој нема да крене раце од тебе, дури и тогаш кога ти ќе кренеш раце од самиот себе..

Твитер портфолио: Julián Carax ‏@Julian666Carax

The moment you stop to think of whether you love someone, you’ve already stopped loving that person forever.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s