Незаборавни занимливости

Прекрасни десктоп позадини за оние на кои веќе почна да им недостасува летото

Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)

Размислувајќи за што да пишувам денес, разгледував различни видови фотографии од плажа, море и зајдисонце со цел да го опуштам мозокот. Додека го правев тоа, сфатив дека без да забележам сум ја нашла денешната тема. Па, повелете ги 30-те според мене најневеројатни десктоп позадини кои во моментов можат да се најдат на гугл и кои без сомнение ќе направат барем малку да се почувствувате како летото сè уште да е во полн ек…

Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)
Кликнете за поголема верзија (1920x1200)
Кликнете за поголема верзија (1920×1200)

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s