Во светот на филмовите и сериите

Прв трејлер за филмот #Allegiant – третиот дел од трилогијата #Divergent

Прв трејлер за филмот #Allegiant - третиот дел од трилогијата #Divergent

Мислам дека воопшто веќе не треба ни да спомнувам колку ја обожавам трилогија Divergent затоа што имам чувство дека сите веќе знаат. Со оглед на тоа што постојано зборувам за самата приказна, ги имам прочитано сите книги и ги имам изгледано сите филмови досега, повеќе од јасно е дека ова е еден од оние светови кои неизмерно ме фасцинира. Токму затоа и со нетрпение го чекам третиот дел (кој за жал ќе биде поделен на два дела) за да видам како ќе еволуира приказната на големото платно која значително се разликува од онаа во книгите. Па, да не должам, еве го трејлерот (кој јас го изгледав барем 10-тина пати досега!)…

1 thought on “Прв трејлер за филмот #Allegiant – третиот дел од трилогијата #Divergent”

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s