Истражување на вселената

Најдобрите фотки и видеа од затемнувањето на супермесечината

Овој пост го посветувам целосно на видеата и фотографиите ширум светот од овој неверојатен настан, додека пак, ако сакате да дознаете нешто повеќе за овој феномен, кликнете тука. Доколку сакате да го гледате целиот настан, кој трае 3 часа и 38 минути, ѕирнете го видеото на крајот, под галеријата. Ве оставам да уживате во чудата на ноќното небо…


https://www.youtube.com/watch?v=OSp49j0eqNE

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s