Незаборавни занимливости

Прекрасни есенски пејсажи кои ќе ве опуштат и подготват за ниските температури

(1) Прекрасни есенски пејсажи кои ќе ве опуштат и подготват за ниските температури

Janek Sedlar е млад фотограф од Република Чешка кој е исклучително талентиран за фотографирање прекрасни пејсажи со надреални елементи. Својата инспирација ја наоѓа во секојдневниот живот, во природата и во неговите чувства и мисли. Погледнете дел од неговата неверојатна работа која ќе опушти и подготви за ниските температури…

(2) Прекрасни есенски пејсажи кои ќе ве опуштат и подготват за ниските температури

_______________________________________________________________________________

Автор: Моника

Дипломиран психолог. Во слободно време обожавам да пишувам. Отсекогаш ме интересирала астрoфизиката, а животно мото ми е дека не смеам да поминам ниту еден ден без танцување. Почнав да пишувам книга, научна фантастика, со надеж дека конечно ќе завршам нешто во мојот живот. Твитер ми помага да размислувам, особено во #ТретаСмена. Обожавам вино, црвено. Живеам за да пијам кафе.

_______________________________________________________________________________

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s