Незаборавни занимливости

Капки дожд кои создаваат свои сопствени мини галаксии

(1) Капки дожд кои создаваат свои сопствени мини галаксии

Joni Niemelä е фотограф и артист кој создава неверојатни фотографии од капки дожд. Секоја од овие капки изгледаат како да создаваат свои сопствени мини галаксии, исполнети со сосема различни димензии на постоењето. Гледајќи во неговите фотографии не можете да не се префрлите во уникатна космичка атмосфера, патувајќи во еден сосема различен универзум.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s