Во светот на филмовите и сериите

Епски трејлер за #StarWarsTheForceAwakens кој ќе направи декември да ви изгледа многу далеку!

Епски трејлер за #StarWarsTheForceAwakens кој ќе направи декември да ви изгледа многу далеку!

Љубители на Star Wars, имаме уште многу малку чекање. Новиот дел од оваа неверојатна приказна само што не пристигнал… Сè што треба да направиме е да почекаме само уште 58 денови до премиерата и… Кого лажам… 2 месеци се многу! Особено откако ќе го погледнете официјалниот трејлер… Леле!

1 thought on “Епски трејлер за #StarWarsTheForceAwakens кој ќе направи декември да ви изгледа многу далеку!”

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s