Психолошки совети

Истражувањата покажуваат дека исхраната игра огромна улога во менталното здравје, а не лековите

istrazhuvanjata-pokazhuvaat-deka-ishranata-igra-ogromna-uloga-vo-mentalnoto-zdravje-a-ne-lekovite-marsovcinazemjata-com

Не за џабе викаат дека во здраво тело живее здрав дух. Во ова видео кое ќе ви ги отвори очите, клиничкиот психолог Julia Rucklidge ги истражува различните резултати од научни истражувања, вклучувајќи ги и оние од една своја студија, кои покажуваат дека исхраната игра огромна улога во менталното здравје.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s