Незаборавни занимливости

Старбакс уметност

(1) Старбакс уметност

Carrah Aldridge е 19-годишна артистка од Охајо која сака да црта на сè што ќе ѝ дојде при рака, но моментално е најпозната по уметноста на чашите за кафе од Старбакс. Погледнете ги нејзините магични и колоритни дизајни во кои можете целосно да се изгубите…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s