Незаборавни занимливости

Вселенски пејсажи заробени во стаклени сфери

Вселенски пејсажи заробени во стаклени сфери

Артистот Satoshi Tomizu создава неверојатни стаклени сфери кои изгледаат како во себе да содржат цели галаксии. И покрај тоа што на овие фотографии делуваат големо, сепак во реалноста се многу мали и можат да се носат како привезоци. Не знам за вас, ама јас дефинитивно би си порачала 10-тина за мене! Погледнете ги…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s