Мали мистерии

Дали можете да бидете хипнотизирани?

Што мислите, дали можете да бидете хипнотизирани? Ова видео започнува со интересен експеримент со цел да ви покаже ја покаже моќта на сугестијата, а потоа продолжува со научни објаснувања и истражувања со чија помош можете полесно да ја сфатите хипнозата. Па, ако имате неколку слободни минути, ѕирнете го видеово, вреди…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s