Безглутенска категорија

Безглутенско овошно суши

Безглутенско овошно суши

Кој би рекол дека комбинацијата од овошје и ориз би можела да звучи толку добро? Погледнете го овој едноставен и брз рецепт за овошно суши кој ќе ја збогати вашата безглутенска исхрана, додека истовремено ќе го задржи нејзиниот здрав состав. Без многу должење, еве го видеото кое ќе внесе малку разновидност во вашето секојдневие:

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s