Незаборавни занимливости

Неверојатната симетрија во секојдневниот живот

(1) Неверојатната симетрија во секојдневниот живот

Нема ништо што може да предизвика поголемо естетско задоволство од симетријата, особено кога станува збор за архитектурата. Ова особено доаѓа до израз кај античките градби, бидејќи таа отсекогаш била знак за вистинска убавина на структурите. Токму затоа и фотографите зад профилот Symmetrical Monsters постојано се во потрага по симетријата во секојдневниот живот. Погледнете дел од нивната одлична работа, а ако сакате да видите и нешто повеќе, посетете го нивниот Инстаграм профил.

(2) Неверојатната симетрија во секојдневниот живот

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s