Во светот на филмовите и сериите

Новиот трејлер за филмот #SuicideSquad ќе ве остави целосно без зборови

Новиот трејлер за филмот #SuicideSquad ќе ве остави целосно без зборови

Suicide Squad е без сомнение еден од најочекуваните филмови за 2016 година. Комбинацијата од моќна екипа актери и добро познатата приказна за најлошите хеорои кои постојат дефинитивно води кон хит кој ќе влезе во историјата. Погледнете го трејлеров и веднаш ќе сфатите на што мислам!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s