Занимливости

30 дена во Њујорк, претставени преку забавни гифови

Артистот зад ова одлично видео, James Curran, поминал 1 месец во Њујорк и инспириран од неговото искуство, решил на малку поинаков начин да му го покаже своето искуство на светот.

30 дена во Њујорк, претставени преку забавни гифови

Артистот зад ова одлично видео, James Curran, поминал 1 месец во Њујорк и инспириран од неговото искуство, решил на малку поинаков начин да му го покаже своето искуство на светот. Токму затоа и создал 30 гифови, кои ги претставуваат најинтересните настани од 30-те денови кои бил во тој град. На кратко, нема да можете да престанете да ги гледате!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s