Незаборавни занимливости

Star Wars тетоважи кои ќе ја разбудат Силата во вас!

Долго време размислувам за тетоважа, ама со оглед на тоа што досега не можев да најдам нешто толку значајно што би сакала да го овековечам на моето тело, некако успевав успешно да ја одложам таа мисија. Но, гледајќи ги овие Star Wars тетоважи едноставно не можам да не се замислам дали можеби конечно ја најдов мојата совршена инспирација! BB-8 или R2D2? Што мислите вие?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s