Инфографици

Влијанието кое Star Wars го имало и сè уште го има врз популарната култура

Star Wars не е само филм, туку на некој начин стана светски феномен.

Влијанието кое Star Wars го имало и сè уште го има врз популарната култура

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s