Незаборавни занимливости

Најужасните и најзастрашувачки социјални експерименти некогаш направени

Најужасните и најзастрашувачки социјални експерименти некогаш направени

За време на 20-от век, биле спроведени стотици ужасни експерименти на луѓе и животни од кои голем дел оставиле зад себе застрашувачки психолошки последици. Започнувајќи од тајно дрогирање на членови на ЦИА и злобно експериментирање со кучиња, па сè до затворање невини луѓе во затвор, погледнете ги најужасните и без сомнение неетички социјални експерименти кои некогаш биле спроведени во историјата на луѓето… И пред да притиснете плеј, да ве предупредам – ова видео не е за оние со слабо срце!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s