Твитер

Твитер портфолио: Шишарка @shisharka_

Те изнервираа? Смеј се. Ти се плаче? Смеј се. Сакаш да се издереш и да лупнеш врата? Смеј се. И после срцев удар, епа срцев удар...

Твитер портфолио: Шишарка @shisharka_

Од под боровите.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s