Безглутенска категорија

Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Вие обожавате вино. Вие обожавате коктели. Но, освен сангрија, сигурна сум дека не сте пробале други видови комбинации со вашето омилено вино. Досега. Со оглед на тоа што викендов е премногу ладно, а имаме доста слободни денови за одмор и забава, прошетав по интернетот со цел да ги најдам најинтересните рецепти и ги пронајдов следниве коктели со вино кои со сигурност ќе ве загреат и ќе ви го направат викендов незаборавен!

Rosé Blood-Orange Lemonade

(1) Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Најдобрите делови од летото комбинирани на едно место. Преземете го рецептот тука.

Moscato Bee’s Knees

(2) Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Во комбинација со мед, секако. Преземете го рецептот тука.

Sauvignon Blanc Paloma Blanca

(3) Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Мм, зарем има нешто повкусно од грејпфрут? Преземете го рецептот тука.

Red Wine Kalimotxo

(4) Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Комбинација од Шпанија и Америка во една чаша! Преземете го рецептот тука.

Sangrita

(5) Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Ги содржи сите карактеристики на сангријата, но со текила! Преземете го рецептот тука.

Ginger and Lemon White Wine Cocktail

(6) Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Строго и освежително… Со мало изненадување! Преземете го рецептот тука.

Pretty in Pink

(7) Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Засладено со јагоди и нане. Преземете го рецептот тука.

Rosé Crush

(8) Да, коктелите со вино во моментов се хит ширум светот!

Исто како да сте го ставиле летото во чаша! Преземете го рецептот тука.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s