Безглутенска категорија

Што да направите со остатокот од виното во шишето?

Што да направите со остатокот од виното во шишето?

Недела попладне. По бурната вчерашна вечер, сигурна сум дека во вашиот фрижидер има останато барем малку вино во едно од шишињата што сте ги отвориле заедно со вашите пријатели. И бидејќи, познавајќи ве, големи се шансите да сте претерале, сега ни на крај памет не ви паѓа да го добиете тоа вино. Но, тоа не значи дека мора да го фрлите (откако ќе се отвори виното, рокот на траење му е до 1 недела во фрижидер, потоа веќе не е здраво да се пие). Токму затоа и решив да го споделам со вас ова брилијантно решение на кое сосема случајно налетав… Одговорот се наоѓа во следново видео.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s