Незаборавни занимливости

Како да откриете нечиј карактер според нивниот потпис?

Потписот на секоја личност е уникатен и автентичен. Тоа е симбол на вашиот идентитет, како и начинот на кој се претставувате себеси кон светот. Но, ако го тргнеме настрана фактот дека станува збор за алатка која овозможува легална валидација на документите, вашиот потпис може да открие повеќе работи за вас одошто мислите дека е можно. Науката која ја детерминира поврзаноста помеѓу карактерните црти и пишаниот потпис се нарекува графологија. Па, пронајдете го подолу вашиот потпис или потписот на личност која сакате да ја анализирате и откријте нешто повеќе за вашата или неговата/нејзината личност… Гледајќи ги сите овие потписи, едноставно не можам да не помислам дека е време и јас да престанам да се потпишувам како Т. Моника и да си смислам посоодветен потпис!

(1) Како да откриете нечиј карактер според нивниот потпис? (2) Како да откриете нечиј карактер според нивниот потпис?(3) Како да откриете нечиј карактер според нивниот потпис?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s