Незаборавни занимливости

Зошто некои луѓе имаат постојано студени раце?

Дали некогаш сте се прашувале зошто на некои луѓе рацете им се постојано ладни? Епа како една од овие личности, оваа мисла постојано ми се врти во главата. И кога случајно налетав на оваа илустрација одеднаш сè ми стана јасно! Илустраторката со добро срце, Надин, го објаснила овој феномен со следнава неодолива теорија…

(1) Зошто некои луѓе имаат постојано студени раце? (2) Зошто некои луѓе имаат постојано студени раце? (3) Зошто некои луѓе имаат постојано студени раце? (4) Зошто некои луѓе имаат постојано студени раце? (5) Зошто некои луѓе имаат постојано студени раце? (6) Зошто некои луѓе имаат постојано студени раце?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s