Во светот на филмовите и сериите

Лорен Грејам го поканува целиот свет да ја гледа ТВ серијата #GilmoreGirls

Погледнете ја интернационалната покана на Лорен Грејам за Gilmore Girls на Нетфликс во ова промотивно видео.

Со почеток на 1-ви јули, Gilmore Girls ќе може да се гледа во сите земји каде што Нетфликс е достапен (да, конечно можеме да кажеме дека и ние сме една од нив) додека ја чекаме долго очекуваната нова сезона на оваа добро позната приказна.

Лорен Грејам весело ја поздравува публиката на Нетфликс ширум целиот свет
(1) Лорен Грејам го поканува целиот свет да ја гледа ТВ серијата #GilmoreGirls
Со почеток во јули, Нетфликс ќе ги направи видливи сите 7 сезони од Gilmore Girls за интернационалните корисници
(2) Лорен Грејам го поканува целиот свет да ја гледа ТВ серијата #GilmoreGirls
А ние сме подготвени за одличната приказна и брзото зборување!
(3) Лорен Грејам го поканува целиот свет да ја гледа ТВ серијата #GilmoreGirls
И за крај, многу ме интересира како би го превеле на нашки изразот „Oy with the poodles already!“
(4) Лорен Грејам го поканува целиот свет да ја гледа ТВ серијата #GilmoreGirls

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s