Незаборавни занимливости

Пилот се искачува над бура, за да направи совршена фотографија од невремето

(1) Пилот се искачува над бура, за да направи совршена фотографија од невремето

Кога сте пилот кој постојано лета високо над земјата, нештата што се случуваат на небото со тек на време престануваат да ве изненадуваат. И токму кога пилотот и фотограф, Сантијаго Борха, помислил дека видел сè, налетал на оваа неверојатна бура која веднаш ја овековечил со фотографија. Овој спектакуларен поглед е од неговата кабина, на 11.200 метри над Тихиот океан, јужно од Панама.

Погледнете ја и оваа фотографија која тој ја направи минатата година, над брегот во Венецуела.

(2) Пилот се искачува над бура, за да направи совршена фотографија од невремето

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s