Во светот на филмовите и сериите

Дами и господа, ви го претставувам ѕвездениот брод U.S.S. Discovery

И името на најновата „Star Trek” ТВ серија е… Star Trek: Discovery, каде што главниот ѕвезден брод ќе го носи името U.S.S. Discovery (NCC-1031).

„Постојат многу причини зошто се одлучивме за ова име”, објаснува Брајан Фулер, главниот продуцент. „Но, една од најголемите причини е што не можев да се сетам на подобро тематско име за брод во универзумот на Ѕвездените патеки од Discovery.”

И јас целосно се согласувам со него!!! Па, ви се допаѓа дизајнот на бродот?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s