Во светот на филмовите и сериите

Пристигна првиот трејлер за 7-та сезона на #TheWalkingDead

image

И покрај тоа што бев целосно разочарана од финалето на 6-тата сезона, сепак со нетрпение го чекам нејзиното продолжение. И иако сите докази укажуваат на смртта на Глен, само времето ќе ни покаже дали нашите теории се вистинити… Во меѓувреме, ѕирнете го новиот трејлер кој без сомнение ни покажува дека нè чека одлична сезона! Имам само еден збор за вас: ТИГАР! Уживајте…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s