Занимливости

Дизни принцези како ликови од филмот Војна на ѕвездите

Дизни и Војна на ѕвездите во едно!

Ралф Севелиус, познат како Pushfighter на DeviantART, создал одлични уметнички дела. Во продолжение можете да ја видите Ариел како џедај, Елса и Снежана како сит лордови, Јасмин како принцеза роб, Мулан како ловец на награди, Рапанзел како падаван, и Аурора… Па, можете да претпоставите во каква улога ќе биде таа… 🙂 Уживајте!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s