Незаборавни занимливости

Музичко видео со моќна порака кое ќе ви помогне да го пронајдете вашиот глас

Видео со моќна порака кое ќе ви помогне да го пронајдете вашиот глас

Лили Синг aka ||Superwoman|| на YouTube ни покажува на иновативен начин дека сите ние имаме различни гласови, но од нас зависи кои од нив ќе ги слушаме и на кои ќе им дадеме микрофон за да бидат слушнати насекаде.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s