Незаборавни занимливости

Не трепнувајте! Новиот iPhone 7 претставен во 107 секунди

Не трепнувајте! Новиот iPhone 7 претставен во 107 секунди

Ако ја пропуштивте објавата за новиот iPhone 7, тогаш погледнете го ова видео каде што во само 107 секунди ќе ги откриете сите новости поврзани со овој модел. Не знам за вас, но јас веќе се инспирирав. Особено кога го гледам црниот дизајн – има нешто магично во него… Уживајте!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s