Мали мистерии

Леонардо Дикаприо ни ја покажува опасноста од промената на климата со неверојатен документарен филм

Ако мислевте дека знаете сè за промената на климата и начинот на кој само навидум незначителното зголемување на температурите ни влијае на планетата и животот, уште веднаш ќе ви кажам дека сте во заблуда!

Ако мислевте дека знаете сè за промената на климата и начинот на кој навидум незначителното зголемување на температурите ни влијае на планетата и животот, уште веднаш ќе ви кажам дека сте во заблуда. Не ми верувате? Погледнете го видеово!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s